Kommentare til De nemmeste boller

se opskriften her

En glad bollespiser.  -  2024-02-08 18:48:08
Jeg er lige blevet færdig med at lave disse boller, jeg tilføjede dog nogle havregryn og shiafrø og lod dem hæve længere end der står i opskriften. De blev super gode! de er bløde og luftige. Jeg syndes det er en af de bedere opskrifter jeg har prøvet, det er ikke altid de bliver så luftige.

Jeanet  -  2024-01-11 16:45:18
fantastiske boller de er virkelig gode luftige og smagen er fantastisk elsker når det skal være nemt og hurtigt til en hyggelig aften eller fødselsdag men de er fantastiske også med rosiner

  -  2023-09-25 17:13:17
Syntes dejen var for blød, kunne ikke rulle den, selv med ekstra mel.

Hurtigt, let og gode boller  -  2023-03-27 17:35:01
Muligvis ikke det mest opfindsomme boller men de lykkedes hver gang. Tilsæt mel til dejen er blød og ikke klistret.

  -  2023-03-26 12:06:11
God opskrift og lækkert boller også med lidt Spinat i 😀

Susanne   -  2023-01-31 20:39:51
De er nemme og ok. Ikke fantastiske - Jeg vil hellere bruge lidt mere tid på det og de så bliver virkelig lækre :)

  -  2023-01-26 11:13:59
Fine boller med smag ja det er sandt

Benny Rasmussen  -  2022-11-03 16:11:00
De en nemme og smager mums

Hanna  -  2022-09-20 20:27:44
De nemmeste og hurtigste boller jeg nogen sinde har lavet.

Hansen  -  2022-09-15 20:57:32
Tilføjede lidt blendede solsikkefrø mums

Aila  -  2022-09-08 18:36:35
Super gode boller. Bagte med mit barnebarn på6 år nemt for ham når jeg var ved siden af ham Flotte boller og god smag

Marianne   -  2022-08-11 16:17:16
Har i dag, bagt disse boller- og de smagte godt, selvom jeg brugte Ekstra jomfru olivenolie, fordi jeg ikke havde den olie, der står man skal bruge, så smagte bollerne godt. Det er en nem opskrift :-)

  -  2022-07-26 22:01:20
Har lige bagt disse boller. Tilføjede rosiner - de blev mega gode og minder mig om barndom med mormors teboller. Virkelig nemme og hurtige at lave .

Nemme boller   -  2022-07-03 06:37:47
Jeg skifter mælken ud med tykmælk hvilken det gør bollerne mere luftig

Olsen  -  2022-06-19 09:45:07
De smager vanvittigt godt 💝💝

Pia  -  2022-06-18 16:18:04
Rigtig gode boller. Nem og overskuelig opskrift.

Klara  -  2022-06-15 13:31:48
Kan man bruge tørgær i stedet? Ændrer det noget ved opskriften?

😉  -  2022-05-26 08:18:43
De smager godt med smør

Emilie  -  2022-05-02 12:57:08
smagte dejligt

Bamse 2  -  2022-04-03 08:35:39
Nemme at lave

Luna!   -  2022-03-21 16:57:40
Gode boller, bager dem tit. Vi pytter enden chokolade eller rosiner i det elsker folk her hjemme. Kan kun anbefale dem. Lader dem så hæve lidt 20-30 min inden jeg ruller dem mere for syndes selv de bliver mere luftige af det

  -  2022-03-06 17:53:06
Jeg har brugt denne opskrift massevis af gange, den er super god. Jeg plejer at vende bollerne i et fad med lunkent vand og ruller dem efterfølgende i de korn man kan lide, hæves Lunt et par timer ☕️Her i huset synes ungerne at sesam og solsikkekerner spiller godt sammen.

  -  2021-12-11 13:45:04
De er virkelig gode🤟

Karolina  -  2021-12-05 18:30:03
Hej, tror du det er muligt at erstatte gæren med surdej istedet?

  -  2021-12-04 02:48:34
Rigtig gode! De bedste! Men husk at hæve dejen i en time.

Marianne  -  2021-11-09 08:16:56
Den bedste opskrift på boller. Dejlig bløde og luftige. Jeg har brugt denne opskrift i mange år og de lykkedes hver gang. Jeg tilføjer både kardemomme og vanilie og det bliver så godt. De kan virkelig anbefales.

Gitte  -  2021-10-22 17:12:42
Undrer mig over at de hver gang jeg bager dem sprækker i dejen, når de bages… Nogen der ved hvorfor eller hvad jeg kan gøre.

to unge piger på 11  -  2021-10-06 15:08:33
har lige bagt dem de smagte virkelig godt med smør og marmelade og honing. selv vi kan lave dem uden hjælp. #supernemme #megagode #anbefaler 👌😘😁💕🙌🍞🍞🧈

  -  2021-10-03 16:26:07
Super gode boller, jeg brugte kun 25 g gær og de hævede fint og blev store flotte boller

Maja   -  2021-09-30 16:12:40
Gode boller👊

  -  2021-09-26 19:26:05
Nem og lækker opskrift😊 men jeg brugte mælk til pensling i stedet for æg, og så lod jeg dejen hæve før dejen blev lavet til boller, så altså 2 hævninger😉

Helle  -  2021-09-19 09:48:11
Nem opskrift, virkelig gode boller 👍

  -  2021-08-22 10:20:00
Jeg bruger ymer i stedet for mælk og lader dem hæve inden jeg ruller dem til boller. så bliver let og luftig

Anni  -  2021-08-13 16:28:58
Er virkelige nemme og en af familiens favoritter. Ælter dem på min elskede Kenwood, så opvasken er overkommelig bagefter.

Alice  -  2021-07-28 13:32:52
Perfekte boller og perfekt opskrift😀🇩🇰🇩🇰

Emma   -  2021-06-28 10:49:18
Kan man godt bruge bagepulver i stedet for gær

Anna Maria Rose   -  2021-06-25 21:30:17
mangler en lille smugle mere mel, men ellers er de mega gode har bagt dem massere af gange. :) ☺️

Margit  -  2021-05-22 15:49:09
Der skal mere mel i ellers er de klistrede. Har bagt dem er utal af gange, udover mere mel, tilsætter jeg dejen lidt kanel og vanillesukker, samt nogle spiseskeer cremefraiche. De bliver så lækre😀

Lone  -  2021-05-13 10:10:00
De bedste boller og opskrift passer perfekt

Kim andersen  -  2021-04-16 14:55:35
Min dej manglede meget mel ud over dd 600g der skulle i

Diya Bharati  -  2021-03-23 19:30:56
Det er en god opskrift men kraver MEGET oprydning bagefter. Men det er ellers en fantastik opskrift

R. Jensen  -  2021-02-25 12:15:01
Nemme og super lækre boller. Ælter dem ikke, men rører kun med dejkrog på min håndmixer. Bruger skeer til at forme dem og sætte på bageplade. Sommetider skræller jeg et par æbler, skærer i tern og putter i dejen og drysser med kanelsukker på toppen inden bagning, eller putter chokoladeknapper i. Super lækre som en form for "kage". Ungerne elsker dem.

Anette Theil  -  2021-02-21 14:16:13
Super gode boller. Jeg tilføjer 2 spsk. Sia frø 2spsk. Hampfrø og 2 spsk. Solsikkekerner. Det giver bollerne lidt knas. Jeg udskifter mælken med havredrik og det fungerer fint.

Demet  -  2021-02-20 10:27:15
Tænker de sikkert skal prøves igen, men med en længere hævetid. Nu gjorde jeg som der præcis stod i opskriften og de blev hårde og røg desværre ud :(

Søren   -  2021-02-15 16:20:36
De mindste boller jeg har haft i munden

Agnes  -  2021-02-11 08:25:53
De er så gode!

Tony  -  2021-02-10 08:56:56
Efter vand og mel er blandet sammen ligner det slet ikke en dej

Lisbethh Thisted   -  2021-02-09 15:47:19
Har lige bagt disse skønne boller.uhm. Jeg er erfaren husmor og ved at dejen skal hævd gerne en time. Det nævnes ikke i opskriften🙊🙊🙊. Er bange for hvis en uerfaren bager bollerne så bliver de meget anderledes 👎👎og det er meget synd.

Valborg  -  2021-01-31 11:06:57
Den er super god, min familie elsker dem!

gulddrean  -  2021-01-28 10:51:20
de er virklig gode man kan bage dem med damp og så kan man også hæve dem mange flere gange man kan saktsen lave dem med lidt kardemumme i eller man kan lave dem til grove ved at tage 50 g far melet og lave det om grahams mel og man tager nogle karner hel og lykke mad baningen

Daniel  -  2021-01-25 13:44:51
pisse gode

  -  2021-01-20 10:19:23
Super lækre! Er lige blevet sat i ovnen og hele huset dufter af de himmelske boller :-)

Random person  -  2021-01-18 18:18:15
Min lærer plejer at bruge denne kogebog når vi har hjemkundskab. Jeg var hjemme hos min veninde der har hjemkundskab den tid jeg ikke har det, og så bagte hun nogle super gode boller nemlig disse. :)

  -  2021-01-18 10:11:22
Kan helt klart anbefale🤩

  -  2021-01-12 12:01:22
der står ikke man skal bruge mælk?

  -  2021-01-12 11:44:12
de var mega gode dem kan jeg godt finde på at lave til morgenmad

Pani Hansen  -  2021-01-11 12:31:33
Idag har jeg lavet dem med en nip kardemomme, vanilje. Da jeg lavede dem var der en del mel der ikke kunne ældes i så jeg tilføjede lidt ekstra olie & letmælk. Nu står de til hævning og ser fantastisk ud & om lidt pinsler jeg dem med æg & drysser sesam på så må vi se om ungerne kan lide det til frokost nu hvor der er 3 unger hjemme til hjemme skole & en hjemme fra børnehaven PGA. Covid-19.

Charlotte   -  2020-12-27 00:14:27
Lette og luftige boller, smagte dejligt

  -  2020-12-22 15:08:22
meget god

Hanne  -  2020-12-15 07:01:34
Rigtig gode boller istedet for mælk bruger jeg ymer eller a 38 og dejen hæver 2 gange .jeg har ovnen på 200 grader og tar ca 10 min .bollerne bliver rigtig svampet .

seb  -  2020-12-11 23:14:52
Hey jeg fik nogle tunge boller uden luft huller er lidt i tvivl om hvorfor, om det kan skyldes jeg ikke har fået eldet dem nok, eller hvor den er gået galt har fuldt opskriften bortset fra at min dej hævede en time inden de blev trillet til kugler.

Cilja og Silke  -  2020-11-18 16:54:53
Bollerne var rigtig gøre til at starte med så vi puttede mere vand i efterfølgende og de blev bedere vi puttede ca. 5 dl men den blev en lille smule våd så vi ville råde jer til at putte 4 eller 3 dl i

  -  2020-11-18 15:26:39
Jeg lader altid mine hæve ved 50 grader i ovnen og de bliver meget store synes jeg

Mig  -  2020-11-15 12:03:11
8 spsk vand? Menes der ikke 8 dl?

Kenny G  -  2020-11-05 22:42:42
8 spiseskeer vand... kan vi ikke bare få det ændret til én deciliter? Der er ikke brug for flere unødvendige volumen mål og beskidte skeer.

Janus - Grønland  -  2020-11-03 22:19:36
Jeg gjorde bare som der stod - og ikke alt muligt andet - tilsatte kun kærlighed ud over - de blev super gode

Kevin  -  2020-10-29 17:54:43
Jeg bruger 4 dl lunkent vand istedet for mælk og spiseskeer vand. Bruger 12 gram tørgær istedet. Bruger 1,5 teeske salt. Aktiverer gæren med 4dlmvand, 6 teskeer sukker, 0,5dl olie og 12g tørgær. Står ca 10-15 min. Måler 600g mel og 1,5 teeske salt i røremaskine. Når gæren er aktiveren røre jeg de våde ting i de tørre. Første hævning 1t20min. Deler dejen op i ca 80g stykker og ruller dem runde. Trykker dem flade med mine plastic skraber. Og lader dem hæve ca 30 min på en bradepande med bagepapir. Det bliver sindsyg luftige og mega bløde. Og den ekstra salt giver dem en god smag

Cecilie   -  2020-10-21 20:19:51
Dejlig nemme og meget kan skiftes ud. Jeg bruger smør og lidt mere end der står i opskriften og så har jeg haft tilføjet lidt solsikkekerner og lidt revet gulerød. En god bundopskrift, hvor man selv kan tilpasse og ændre lidt.

Camilla Pedersen   -  2020-10-19 16:10:23
Rigtig gode og nemme boller. Jeg valgte at tage solsikker i, og de smagte lækkert. Dog er bollerne meget små.

Benedicte Hansen  -  2020-10-10 12:25:57
De er helt perfekte

Hanne   -  2020-09-26 13:32:56
Kan man gemme dejen til i køleskabet natten over

Carsten Bech  -  2020-09-26 12:05:37
efterår så bager vi sylter osv . men sjovt nok når jeg bager boller er det altid denne opskrift, mega nem og bruge, slår aldrig fejl - og du kan selv tilsætte hvad som helst jeg bruger gerne rosiner eller kardemome,

Annrette  -  2020-09-22 16:31:31
Super nemme har prøvet at bage dem i dag og de er bare gode ikke sidste gang jeg prøver

Kaja  -  2020-09-19 10:47:13
Okay har fulgt opskriften til punkt og prikke, de er ret små, og alligevel har jeg kun 9 i alt? 😅 Hvad gik der lige galt der.

Stefanie  -  2020-09-16 16:45:22
Super nem opskrift, den er idiot sikker, og fungerer super godt. Den er let at gå til, og nem at huske. Også bliver bollerne dejlige store! Dejen er super let og elegant at samarbejde med. Så klart en opskrift som jeg vil anbefale

linda   -  2020-09-12 09:05:03
Bagte dem i morges, og fulgte opskriften. Jeg brugte 800-900 g mel for at dejen skulle slippe. Underligt???

Anna  -  2020-09-09 12:52:35
Nem at lave 😋

Ulla  -  2020-09-05 15:26:36
Det er det bedste franskbrød jeg har bagt til dato 😉

Mussi  -  2020-08-28 22:43:32
Dejen er lækker blød at arbejde med, de står lige nu til hævning :-) Jeg glæder mig til at servere dem for min kæreste, når han kommer hjem fra natarbejde

stine  -  2020-08-27 14:01:56
rati god og lækker boller

Anne  -  2020-08-22 23:05:01
Super nemme! De er rigtig god og smager godt

Thea  -  2020-08-20 14:49:22
Ser mega lækre ud, synes bare de er ufattelig små, selvom jeg både lod dem hæve før og efter formning

Silje  -  2020-08-15 11:28:57
De ser lækre ud, men jeg har ikke smagt dem endnu.

Jumanah   -  2020-08-11 00:20:05
De var rigtig gode og bløde, lige som jeg forventede. De bedste jeg har bagt,og vil helt sikkert bage dem igen. Ps. I stedet for at pænsle dem med æg ,pænslede jeg dem med lidt mælk og lidt olie.

The quick baker   -  2020-08-01 10:13:45
De blev faktisk helt okay, brugte tørgær istedet og tilfreds med resultatet.

Hilal  -  2020-07-26 08:57:38
Super nemme! De bedste boller jeg har bagt 😊!

Lasse  -  2020-06-11 15:41:46
De er rigtig gode og de smager bare godt

Dorthe  -  2020-05-15 19:39:34
Jeg har lige bagt dem med hakkede valnødder i. Spændt på hvordan de bliver

mig  -  2020-05-14 09:56:16
man skal stå meget tidlig op hvis man skal nå at bagr dem en hverdagsmorgen

Pauline  -  2020-05-01 22:10:55
Rigtig nem, hurtig og god opskrift på smagfulde boller.

Linda  -  2020-04-25 04:23:34
Mormor råd: Dejen lod jeg hæve en time og derefter 30 mins hævet efter formning af bollerne... hævning er ALT... fantastisk let opskrift!!

Michael Kristensen  -  2020-04-15 08:45:20
De var god 😀😀🙏

Katrine Tomsen   -  2020-04-09 09:48:51
Jeg jag lavet dem flere gange men fortrækker slet ikke at pensle dem

N  -  2020-04-09 09:37:20
Nem opskrift og hurtige at smide sammen. Men synes at 600g mel stadig er for meget. Jeg har ca. 50-100g i overskud.

Hanne vilhelmsen   -  2020-04-09 09:00:52
Super gode boller jeg har bagt dem til kollegaerne jeg har bare skiftet mælken ud med a 38 de bliver så lækkert svampet

Kim Frandsen  -  2020-04-08 14:51:33
Fantastisk opskrift, jeg savnede min mormors boller, og da konen ikke gad bage måtte jeg i gang for første gang nogensinde siden hjemkundskab i skolen for 30 år siden! De smagte fantastisk! Mums.

Sidra  -  2020-04-04 18:54:17
Jeg synes de er hævet ret fint. Jeg er sikker på, at de nok skal blive lækre efter, at de får lov til at blive bagt. Det her er en dejlig nem og klassisk opskrift. Good good. 👍🏾👍🏾

Kris  -  2020-04-04 09:35:20
Er det forvarmet ovn?

Mette  -  2020-04-03 14:24:25
Super lækre boller

Malene sb  -  2020-03-28 11:13:19
Rigtig gode boller, nemme at lave og portionen passer perfekt til 16 stk på en bradepande 😍

  -  2020-03-25 14:53:29
Mest nemme lækre boller og min søn på 4 elsker at være med og så er de hurtige færdige 😍😍😍

Laura  -  2020-03-17 13:08:20
Rigtig god boller og lige til at gå til :-)

Regina  -  2020-03-14 14:11:19
Lækre men jeg skulle kun lave 16 boller men på den en blade var der 12 og på den anden var der 9

Birthe Bennetsen   -  2020-03-02 01:13:44
Bagte boller i dag, men kunne ikke få dem til at hæve, hvad kan være gået galt? Gjorde nøjagtig som der stod i opskriften De smagte godt nok.

Mt  -  2020-02-19 15:14:16
Hvor mange boller kan jeg bage af et kg hvedemel, uden en hel masse tillægs produkter?

Jimmy  -  2020-02-14 08:24:12
Og solsikkeolie er fint :-)

Jimmy  -  2020-02-14 08:23:40
Jeg har brugt denne opskrift mange gange nu, med et herligt resultat hver gang. Man putter jo altid lidt nyt i gang for gang :-) Jeg retter den til 32 boller, og opløser kun 50 g gær i 2,5 dl lunkent vand. Luner de 6 dl mælk. Stryer også vanillesukker over. Herlige fødselsdagsboller. 4 plader med 8 boller på hver, og lader dem hæve 30-40 min. Bager en plade af gangen midt i ovnen på 225 grader i max 10 min.

Muddi  -  2020-02-01 20:57:43
Super goe boller. Kom en smule solsikkekerner i. Det blev de bestemt ikke dårligere af.

Jokke  -  2020-01-24 22:09:44
Er der nogen, som har erfaring med brug af varmluftsovn til denne opskrift?

Stine Petersen  -  2019-12-12 17:36:37
Nem opskrift, lækre boller!! Jeg bagte 3 portioner til min fødselsdag for nylig - der blev spist tre boller pr. person i snit, og alle roste dem. I dag har jeg lige bagt dem igen, hvor jeg har skiftet halvdelen af melet ud med grahamsmel. De er også mega lækre! Prøv dem 😁

  -  2019-11-14 08:47:19
Hvilket olie?

Klaud  -  2019-10-28 20:13:13
Super gode boller👍🏻👍🏻👍🏻

Tommy  -  2019-10-24 14:34:23
Nem opskrift og de bliver rigtig gode! Brugte mælk i stedet for æg til pensling, da jeg manglede æg, men det blev nu også fint, selvom æg nok er at foretrække.

  -  2019-10-12 21:34:05
De er så nemme at lave

Kurt  -  2019-10-06 04:09:11
Ledte efter en ny bolledej da den anden jeg benyttede fik bollerne til at gå fra hinanden. Gæren kan udskiftes med 2 strøgne teske fulde bagepulver Jeg brugte smør istedet for olie (50 gram) Bage tid i en kold gas ovn 18-22 minutter, ved 225 grader. Udemærket opskrift

  -  2019-07-21 11:36:49
Jeg syntes, det var en meget lille portion, da jeg så dejen.. Så formede 8 normalt størrelse (inden hævning/bagning) boller ud af dejen! Satte dem til hævning oven på ovnen da den forvarmede - de blev meget store!! Så lader du dem hæve på et lunt sted (som min mor altid lærte mig jeg skulle)I 20 min... så skal de være meget(!) små ved formingen af dem og antallet på 16-20 passer, hvis du vil have normalt str boller som resultat. For de endte med at blive ekstremt store og voksede vildt flot. De blev lette, luftige,var delikate og er lette og hurtige at lave.. Vil lave dem igen, men næste gang vil jeg få beskrevet antal ud af dejen. For ih hvor de voksede.

  -  2019-07-17 22:24:27
Overraskende lette og bløde med den korte hævetid.

Per  -  2019-05-25 09:51:05
Nemme boller

Lesen   -  2019-05-04 09:52:07
bliver bollerne som på billederne

Nina  -  2019-04-25 18:49:14
Kan det virkelig passe at dejen kun skal hæve 20 min inden bagning?

Lea  -  2019-04-13 15:37:44
Nemme og gode. Dejen kan også bruges til pølsehorn.

Isabelle  -  2019-03-16 14:40:43
8 spsk. er 1,2 dl ;)

kristian  -  2019-03-06 19:24:40
mega gode

Caroline  -  2019-02-25 18:40:27
Rigtig god

  -  2019-02-23 10:57:26
Det er de nemmeste boller jeg har bagt indtil nu og SMAGER godt.

Per  -  2019-02-22 14:05:52
Det er fresh gær hvis der ikke står andet :)

lone   -  2019-02-19 01:34:33
hi skal man bruge DRY eller FRESH gær?

  -  2018-11-21 22:17:56
De er til hævning nu. Men jeg har kun fået 8 boller😐

Sentenceman  -  2018-10-06 09:42:45
8 spsk vand = 120 ml ;)

Sixten   -  2018-09-06 16:37:52
de er bare goe!!

Tania  -  2018-08-18 19:40:33
Jeg har lige en portion - 16 stk De blev absolut fantastisk, bløde indeni og let sprøde udenpå.

Lene  -  2018-06-25 18:46:58
Klart min favorit opskrift. Nemt at lave når ungerne kommer fra skole, da de er nemme og hurtige. Udskifter dog lidt af melet med grovmel, og luner mælken (så er de nemmere at arbejde med) og så ingen sukker 😀😄

Carl Linstow  -  2018-06-24 18:12:13
Kanon god opskrift uden for mange hævninger ;-) Skulle lave 24 boller, hvor der står man skulle bruge 75g gær, og jeg havde kun 50g gør, og de blev gode. Alle boller blev spist af min datters fodboldhold. De skal laves igen :-) mums :-)

  -  2018-06-14 11:55:25
Super lækre boller! Der kom dog ikke så mange som forventet - næste gang laver jeg dobbelt portion ;)

Chris  -  2018-03-23 05:07:45
Det er de nemmeste boller at lave og skønneste velsmagende boller

Nicole  -  2018-03-19 09:54:27
Super lækkert! Det fungerede for mig :-)

Christina   -  2018-02-24 22:14:00
Super nem opskrift til en nybegynder som mig ;) rørermaskinen klare jobbet, måtte dog tilsætte mel dertil, men ellers super nem opskrift. Tak for det. Kan man godt tilsætte æg?

Mette  -  2018-02-19 06:31:31
Smagte super gode - lavede dem til morgenhygge her til en feriemandag. Skiftede mælken ud med kærnemælk men super duper gode, og opskriften bliver bestemt brugt igen.

Torben  -  2018-01-30 18:48:11
Nærmere 12 end 16 boller. Kan maks rumme 600 g mel.

Svenn  -  2018-01-27 17:23:18
For meget mel. 600 g er nok bedre..

Mini  -  2018-01-16 16:34:06
For meget mel,start med 600 gr mel....;)

Michella- 2017-27-12  -  2017-12-27 19:53:35
Det er en super lækker opskrift som også er nem at lave med ungerne,, min datter på 4 år og jeg hyggede os rigeligt med opskriften. Jeg tror bare det fungere bedere med 4 dl mælk istedet for 3, da jeg lavede første dej med kun tre blev dejen for tør og kunne ikke få den til at hænge ordentligt sammen. Men nr to dej med 4 dl mælk fungerede PERFEKT.

Lasse   -  2017-12-14 07:03:05
Perfekt opskrift og de lækreste boller..:)

LiviLivsen   -  2017-12-08 17:34:25
De er MEGA sjove at lave når man keder sig jeg kom hjem fra skole og kede mig og jeg begyndte at bage DET VAR FEDT

terese richardt  -  2017-11-01 10:07:35
gode bløde boller udfordrede opskriften lidt fordi jeg var i tidspres så det blev et kvarters hævning, dun kunne godt bruge en smule mere, jeg prøvede at putte dem i varmluftovn på 200 grader istedet fordi jeg var lidt i tidspres. gav dem 8 minutterhvor de stadig lige manglede en smule, da jeg kiggede på dem igen efter 2 minutter var de blevet meget mørke på toppen men stadig meget blød og dejlig inden i

Karl  -  2017-10-09 14:58:56
De er da mega gode og bage når man lige keder sig

Karina  -  2017-08-27 11:04:34
De helt perfekte og nemme boller er et hit her hjemme og blandt venner og naboer.

Michelle   -  2017-08-24 11:57:18
Super opskrift, men at arbejde med og tilføje til... og dem som brokker sig over der er for meget mel, er ikke vandt til at bage tror jeg... man tilsætter ALTID mel lidt efter lidt indtil man når den ønskede konsistens ;) ... Jeg hæver dejen 15 min inden jeg deler den op i boller og brød, så hæver jeg dej i 30 minutter ... De bliver SÅ gode og luftige 😊

Thora  -  2017-08-10 17:02:45
Blev kæmpe hit her hjemme. Børnene elsker dem og manden vil kun have bollerne når det mama her der har lavet dem! :) Dog tilsætter jeg ca 1-2dl Mere mælk og 1dl olie til den mængde mel så dejen klistre lidt :D Og skifter mellem kanel og vanille,gulerødder :) dejlige bløde og hæver hver gang!

Hans Jensen  -  2017-07-29 17:45:09
Bollerne har en flot gylden overflade og en fin blød konsistens

Kenneth  -  2017-07-29 14:15:56
Jeg syntes det er en god opskrift. Nem at tilføje ekstra ting spm æg, vanilie og kardemomme. Alle de gange jeg har lavet dem, er de blevet gode. Har brugt opskriften i flere år og har fået god føling med dejen. Tak for en god ooskrift

Anders  -  2017-07-02 07:57:57
Hvis man rør med håndmixer bliver dejen hård og kompakt. Det kræver længere hævetid. Tilsæt mel efter behov. Som i alle opskrifter er mængden af mel anslået afhængig af hvor lind dejen er.

Iris  -  2017-06-28 14:30:20
Mmmmmmmmm de smager skønt, puttede liDT VANILJESUKKER i.

Amalie  -  2017-06-15 20:39:02
Tip: prøv at koldhæve dem! Mums bagte 40 stk (der blev 35) halvdelen af gæren kun, røres i koldt vand. Heller ikke alt melen - max 2/3, måske mindre - men så det klistrer en del. Det skal ikke æltes, men røres med en ske, og i køleskabet natten over. Dagen efter tages to spiseskeer og man sætter dejklatter på bagepladen :) De blev SÅ gode og luftige. Erstattede også letmælk med sødmælk.

Hanne  -  2017-04-21 11:17:15
Rigtig god opskrift 😜 Jeg har puttet revent gulerod i , det er bare en go bolle og børnebørnene elsker dem 😛

Kimmi  -  2017-04-19 10:36:54
De er så gode

mm  -  2017-04-02 14:45:54
Gode boller til aftensmad med kanin og salat

Anders Jensen   -  2017-02-25 13:33:45
Det er den nemmeste opskrift og man får simpelthen perfekte luftige boller hver gang. Det er altid en god idé, at lade røremaskinen ælte dejen længe, gerne 10 min.

Joan  -  2016-11-05 07:07:08
Er i gang nu, og glæder mig til resultatet - hør kørt dejen på maskine i 10 min, slap da helt af, den blev elastisk :-))

Olivia  -  2016-11-04 21:49:54
Sjældent at den første opskrift jeg støder på er så tilfredstillende! Perfekte luksusboller til hverdagen - men kan også du til fødselsdag! Og så holder de sig luftige og svampede flere dage efter de er bagt! De egner sig også som dej til pølsebrød har jeg erfaret.

Sille  -  2016-10-27 14:32:32
Dejlig nem opskrift:)

Chrjen  -  2016-10-25 21:33:20
Super resultat! Har brugt denne opskrift flere gange og har leget med den. Jeg laver to udgaver af opskriften hvor den ene er til madpakken - her bruger jeg dog hvedemel med 25% fuldkorn, begrænser sukker til kun 2-3 tsk, bruger skummetmælk og putter også gerne nogle frø eller kerner på toppen. Den anden udgave er så som opskriften her siger, men hvor jeg dog kun bruger 4 tsk sukker. I begge udgaver skal man bruge MINDRE mel end opskriften siger!!! Når jeg laver 32 boller skal man som opskriften siger bruge 1600 gram - jeg bruger kun 1100-1200 gram og får det fineste resultat. Jeg tror at det er derfor folk har fået boller som er alt for hårde - mærk på dejen og den må godt klistre lidt.

Leylah  -  2016-10-17 21:23:18
Lækre luftig boller 👌

Karen   -  2016-10-06 20:19:01
Super dejlige og luftige boller 😊👌

  -  2016-09-27 00:17:14
De er helt perfekte! Konsistens er helt rigtig og arbejdstiden er noget mindre, end hvad jeg plejer at arbejde med.. Kan helt klart anbefales!

Luna  -  2016-08-28 10:57:00
Ok boller der er søde i smagen. Jeg supple. dejen med vanillesukker og rosiner. Dog skal regne med at bruge mel og vand for at undgå dejen bliver for klæbrig at arbejde med.

  -  2016-07-03 16:13:13
Lavede en halv portion og skulle bruge 900gram mel før den nogenlunde gad at slippe. Havde ikke mere mel tilbage og den klistrede stadig og ville ikke slippe hverken hænder eller bord

Freja  -  2016-06-22 16:13:00
De er helt fantastiske 10 fra mig æg mums....

  -  2016-06-15 13:09:33
Verdens bedste og mest luftige boller, :-O Hold nu fast de er lækre. Sidder og sposer

pigen der elsker denne opskrift  -  2016-03-11 18:28:49
MEGA gode boller tak for opskriften

pigen der elsker denne opskrift  -  2016-03-11 18:28:13
De her boller er fantastiske jeg elsker dem det er en super god ide at bruge et æg til pensling tip:du kan sagtens bruge minimælk hvis du ikke har letmælk det virkede helt perfekt for mig. i det hele taget en MEGA god opskrift:D

Nina  -  2016-01-31 07:49:30
Rigtig gode boller- jeg putter dog kun to spk. Sukker i og så lader jeg dem hæve i længere tid :)

Lisa og Lærke  -  2016-01-23 13:47:02
wow det er mega flot smag synes jeg 🎀🎀🎀

Rud  -  2015-12-06 10:16:23
Smager og har textur som kage. Det er ikke "rigtige" boller. Men tager man oplevelsen som kage, smager de ganske udemærket

Maibrit  -  2015-11-18 13:13:30
Syndes godt nok at de er alt for søde

Den glade mor  -  2015-09-29 15:52:02
Jeg er amatør bager, men elsker disse boller de er nemme at lave og jeg bager dem flere gange om ugen, fordi mine børn elsker dem😘 tak for opskriften den glade mor👍🏼

Inga  -  2015-09-18 20:01:06
Det er simpelthen de bedste boller jeg nogen sinde har bagt, de er luftige og fuld af smag! Ja man skal virkelig bruge 800 g mel, selvom den undervejs kan virke meget tørt og ekstremt meget, men den kræver at man arbejder længe med dejen (selv med en røremakine), resultatet med en luftig og elastiks dej skal dog nok komme. Jeg benyttede en højprotein mel (fra Aldi), i og satte et vandfad i ovnen, pluds jeg douchede ovnen undervejs for mere damp. Derudover målte jeg vandtemperaturen til precis de 30 grader inden gæren kom i. Dog lod jeg dem hæve i 1 1/2 time med de 20 min i opskriften

Agnete  -  2015-09-10 16:40:44
Nemme? Åbenbart ikke nemme nok til en amatørbager som mig. Jeg fulgte opskriften til bedste evne, overholdt hævetiden og alligevel er det de sædvanlige stemhårde kanonkugler der kommer ud af ovnen. Øv, øv. Det er nok bare mig, der ikke kan bage, men jeg prøver i hvert fald en anden opskrift næste gang!

sej  -  2015-09-07 20:17:30
de er den bedste bolle i helle hveden

Mette  -  2015-09-07 07:33:46
Virkelig gode teboller eller "børneboller", dejligt bløde og luftige. Man skal lige tage melet lidt af gangen, måske skal der lidt mindre i end angivet i opskriften.

  -  2015-09-04 13:41:04
Kan ikke helt gennemskue hvorfor min dej ikke er blank og lækker smidig. Har fulgt opskriften - og har som der står ikke brugt alt melet. Virker lidt hårde. Er IKKE hævet trods forlænget hævetid på 10 minutter. Men resultatet er faktisk temmelig fint. Små og bløde (som ønsket) te boller, dog brugt 7 tsk sukker og 1½ tsk kardekomme

Mig  -  2015-08-07 13:55:29
De ser super gode ud, skal til at lave dem nu, blev nemlig lækkersulten :P glæder mig til at smage dem :)

  -  2015-07-28 16:06:54
De smagte rigtigt godt

Mette   -  2015-07-26 12:08:04
Jeg brugte denne opskrift til min kærestes fødselsdag, hvor svigerfamilien og min mor kom. Billerne var et hit! De er super nemme at lave, dog er 800 gram mel for meget 😊👍

Jegelskerboller  -  2015-07-25 13:37:02
Jeg har ikke smagt dem endnu, men jeg glæder mig til at smage dem. De var rigtig nemme og lave og jeg tror helt sikkert at jeg vil lave dem igen😄

Pani  -  2015-07-13 15:34:23
Super gode

Lotte  -  2015-06-28 09:26:46
dejlig luftig bolle. Nem at lave.

BAMSE  -  2015-06-17 15:32:09
De er gode

  -  2015-06-17 15:27:15
De smager godt

M hansen  -  2015-06-14 20:26:17
rist 8-10 stykker rugbrød der alligevel skulle ha været ud.. Til de er tøre og knæk dem i i småstykker eller endnu bedre smid dem i blænderen .. I dejen med det og hold lidt på melet ca100 gram mindre.. Eller bland efter behov .. Smager super dejligt og ungerne elsker dem i madpakkerne

Christina Olsen   -  2015-06-07 13:28:04
Har altid brugt varmt vand direkte fra hanen. Ingen er blevet syge. Selvfølig skal man tænke sig om, men 8 spsk vand....... super god opskrift også hvis man laver bollerne med fuldkorns hvedemel 😉

Kimi  -  2015-06-05 07:29:02
De smager bare super godt, og det bedste er at man kan lave dem på ingen tid:-) min søn på 2,5 elsker dem , specielt med rosiner i:-)

  -  2015-06-02 18:49:12
Ingrid det har man da ellers altid gjort ;)

Christoffer  -  2015-06-02 02:42:56
Virkelig lækre og svampede, jeg satte et fad med vand i bunden af ovnen og fik et rigtig godt resultat!

Louise Nweke  -  2015-05-16 05:53:04
Lækre, nemme og velsmagende boller 😊

Børge  -  2015-04-28 10:49:17
Så dejlig nemt så selv mænd kan lave dem

Emma  -  2015-04-06 08:20:14
Jeg synes de var så gode👍👍

M  -  2015-03-30 12:26:38
Kan man godt bruge minimælk istedet for letmælk?

Rasmus   -  2015-03-21 18:11:28
De er ratigode 10

R.  -  2015-03-18 08:23:23
Jeg tilsætter altid kardemomme og nøjes med skummetmælk. De smager super godt. Bager i alm. ovn, så de er tebolle-agtige og ikke sprøde på toppen.

Mette  -  2015-02-28 12:43:15
Super gode boller. Skal til igang med en ny omgang boller. Mine 4 tøser elsker dem. Stort 10 tal herfra

  -  2015-02-22 13:24:41
De er gode men ik de beste

Irene  -  2015-02-15 12:39:09
Hvad for en olie bruger i til dejen ?

Stefan  -  2015-02-12 16:22:27
Bollerne er supergode :) Men men men... Varmt vand fra hanen må absolut ikke bruges! Det er muligt at bakterierne krasser af efter en tur i ovnen, men tænk på at vandet ligger længe i både vandvarmer og rør. De består bl.a af galvaniseret stål, kobber, nikkel, zink, chrom og bly som langsomt korroderer (hurtigere ved højere temperaturer) og tilsætter en masse sjove partikler til vandet. Derudover er der i nogle tilfælde brugt plastik og/eller pvc rør hvilket også afgiver en masse sjove og hormonforandrende stoffer. Velbekomme

Tina  -  2015-01-22 15:10:11
Super lækre, men som en' skrev så putter jeg også lige 2 æg i til 16 boller. Og en smule klid, så der er lidt at arbejde med. Det varme vand i hanen dør ingen af. Og slet ikke når de først har været i ovnen ved 200 g. (altså bollerne...) ;-D 9 herfra.

GG  -  2015-01-17 19:52:12
Har nu lavet bollerne flere gange. Hver gang med succes. Supergod konsistens

  -  2014-12-30 16:42:22
De ser ivertefald gode ud

Anna Bruun Larsen 12 år  -  2014-10-29 15:42:04
Den er mega god og nem og laver. Det er den første gang jeg laver boller selv og den er meget nem.

sarah   -  2014-10-12 12:28:27
Er hel vild med denne opskrift det samme er min kæreste, har selv kommet to æg i og en tsk vanilie sukker har gjort dem mere luftig og en dejlig smag.

Alice  -  2014-09-23 01:19:39
De smagte bare godt og så var de nemme at lave.

Livse  -  2014-09-06 19:29:19
Jeg glæder mig til at prøve dem

Mette  -  2014-08-28 10:42:32
Helt fantastiske. Bager disse boller hver gang. Nemt og hurtigt, og så smager de bare helt fantastisk. mhhh

Morten  -  2014-08-23 10:53:06
Det er bare de dejligste og lækreste boller jeg har fået uuuuhmmmm ;-)))) lidt rosiner i og sukker på toppen gør dem ikke dårligere ;-)))

Rikke Hansen  -  2014-07-31 14:18:21
Super nemme og lækre boller som alle kan lave, 10 herfra :)

Kristina  -  2014-07-17 16:39:04
SUPER skønne boller..... :o) De er bare et hit her hjemme ;o) Så et STORT 10 tal herfra :o)

Gurli Steiness  -  2014-07-13 16:05:17
Super hurtig og mega god opskrift

Westcoast8  -  2014-06-29 11:40:24
Kom hakket chokolade i halvdelen af dejen for dejlige fødselsdagschokoladeboller 😊

Sille  -  2014-06-13 17:45:35
Bedste boller til dato! Jeg er ikke just en haj i køkkenet, men jeg har da formået, at få dem til at blive identiske med dem på billedet! ;-) Overså desværre lige den sidste del med, at man kan komme noget kardemomme/vanilje i, men det skal helt sikkert gøres næste gang jeg bevæger mig ud i disse fabelagtige boller! - Kan vaaaarmt anbefales!

Nanna  -  2014-06-07 17:45:42
Hvor står der ikk hvor lang tid bollerne skal have

Lasse  -  2014-06-04 16:38:28
Hej folkens de er super nemme at lave fyldte bare opskriften (men kunne ikke få 800 g mel i :/) jeg er 14 år min mor var syg så ville overraske hende med dejlige boller jeg har aldrig været god til at bage men takket være den her opskrift tror jeg det lykkedes har ikke smagt dem endnu de er nemlig først lige blevet taget ud af ovnen. Rigtig god fornøjelse til dem Der bager dm i fremtiden :)

Torben  -  2014-05-27 17:36:58
Lavede bollerne efter dennne opskrift, fordi de fik så meget ros. Det blev de mest hårde og tørre boller uden smag, jeg nogensinde har bagt. Hvis jeg kunne ville jeg give 0

Frederik  -  2014-05-23 15:27:27
Elendige boller. Alt for meget gær, alt for lidt hævetid, alt for mættet dej. Absolut amatøragtigt at bruge smagsgivere som olie og sukker istedet for at lade gæren skabe smagen.

Benjamin  -  2014-05-18 09:11:56
Lækre luftige boller :-)

  -  2014-04-18 15:02:59
Glemte sukker, shit man håber ikke at det går i vasken

  -  2014-04-18 10:27:25
Nogen der ved om det skal være letmælk eller kan man bruge anden?

Bubbi  -  2014-04-07 14:47:07
Lækre boller! Jeg kom chokolade i bollerne, og det smagte mums. Meget luftige.

Peter  -  2014-04-06 08:55:14
8 spsk vand = lige under en deciliter vand, bare hvis man skal lave en større potion

Malou stella  -  2014-03-21 14:39:50
Fantastiske boller!!! I love it!!!!

Poppolle  -  2014-03-17 13:04:36
Halv hvedemel og halv fuldkornshvedemel. Det er godt. Gode og nemme boller.

stephanie  -  2014-03-04 09:12:57
De nemmeste og de bedste boller jeg har smagt de er super gode med 50 g solsikkekerner i :) 10 for dem!

MS  -  2014-02-21 15:21:16
Hvordan kan I skrive, at man skal bruge vand fra den varme hane??? Det er da SÅ uhygiejnisk ift. bakterier som noget kan være! I alle opskrifter bruger man da ALTID koldt vand som derefter er opvarmet til ca. 30 ºC.

Emil  -  2014-02-09 19:11:08
Nemt og super billigt at lave også med Soyamælk :P og de smager super godt :)

Julie :-)  -  2014-01-23 14:30:51
Helt vildt gode boller de er så gode at de kilder i maven !!! :-D

ditte  -  2014-01-05 12:42:08
De bedste boller, rigtig god grund opskrift

Anonym  -  2013-12-25 08:40:49
Super lækre boller!!!!

Erik Lambertsen  -  2013-12-22 15:37:15
Jeg tilføjede også to æg, hvilket gjorde dem til de absolut bedste boller jeg har fået i lang tid!

  -  2013-12-12 18:03:18
Fantastiske boller

Ida  -  2013-12-08 13:37:16
Fulgte opskriften slavisk men måtte smide bollerne ud, da de var uspiselige. Vil ikke lave dem en anden gang. :(

  -  2013-11-27 17:08:24
Brug endelig ikke vand fra den varme hane! Indeholder mange bakterier og tungmetaller. Opvarm vand fra den kolde hane i stedet ;)

Costa Rica  -  2013-11-16 04:10:37
Jeg har prøvet denne fantastiske opskrift mange gange, både som fødselsdagsboller, fastelavnsboller, og de bliver super gode hver gang, jeg får altid 16 boller da jeg vejer hele dejen og dividerer vægten med 16 så vejer jeg dejen af til 16 lige store dele, triller dem og så på bagepladen. (Det gør også at bollerne ikke har forskellige størrelser). Men det jeg egentlig ville var at spørge om nogen havde forsøgt sig at lave et franskbrød ud af dejen? Jeg er vild med dejen fordi den er så nem og ligetil og tænkte at forskellen på franskbrød og boller vel bare er formen eller hva? Prøver i morgen alligevel så må jeg se hvordan det bliver.

Sisse  -  2013-10-27 14:21:58
De er helt klart verdens bedste boller og de nemmeste jeg har lavet de er så gode at jeg har skrevet dem ned i min dagbog. Så 10 til dem😻

Signe og Thore  -  2013-10-17 14:52:02
de lækreste boller ever som vi har smagt og fordi vi puttede frugtfarve i blev de endnu mere spændende end nogensinde

Natasha  -  2013-10-11 15:48:12
Kan det passe at dejen er utrolig fedtet? pga 0,5 dl? skal bare være sikker :-)

Nana Goth  -  2013-09-29 11:26:37
Min første gang til at bage boller fra bunden og hold op de er nemme og gode ! Thumps up

  -  2013-09-28 20:17:23
FANTASTISKE! jeg bruger dem altid når der skal laves boller!!!! det kan ikke gå galt... og du kan tilføje tomat puré, oregano, chili... alt hver hjertet begære... kun fantasien sætter grænser. Har lige i dag lavet nogen med 2 tsk sambal olek (chili) 1 italian hvidløg og lidt oregano i... super smag

Liv  -  2013-09-22 10:28:13
Jeg glæder mig til at bage dem med min datter, tak til ALLE der har kommenteret. bla den med varmt vand fra hanen, og alle andre gode tips og forslag,- til dem som ikke synes de er gode skal måske ælte mere og hæve mere. :D

Niels Kirk  -  2013-09-20 12:00:58
Meget nemme boller at bage, men husk at de skal hæve 2 gange-)

Henriette  -  2013-09-19 22:15:26
Super god og billig opskrift :) jeg bruger gerne en god portion revet gulerod, solsikkekerne og/eller 5-korns blanding oven i :) og så lidt havregryn og grahamsmel i stedet for noget af hvedemelet :) MUMS! Det smager også fantastisk med lidt müsli i, i stedet for gulerødder, korn og kerner :)

ditte  -  2013-09-08 13:27:59
Tak for det - de er super gode og nemme at lave:) perfekt start på en lørdag

Winnie  -  2013-09-08 13:09:45
Ham man ikke glemt at dejen skal hæve INDEN.?

Nadia   -  2013-09-07 21:45:00
Kan de hæve natten over??

Morten  -  2013-09-05 13:21:42
Total god! jeg bruger tit dejen til pølsehorn og for h****** de er gode :)

  -  2013-09-02 14:02:16
Nemme og hurtige! Bliver gode hver gang.

marmorkage  -  2013-09-01 17:35:35
Man må ALDRIG bruge vand fra den varme vandhane til madlavning. Fordi det indeholder TUNGMETALLER, de ophober sig i kroppen og det bliver man syg af. Prøv at google det, tungmetaller i kroppen.

Emma  -  2013-08-21 09:37:18
Hej. Jeg er 11 år, og jeg bager også. Dine boller er gode. har du Udgivet din kogebog,men har du lavet en bagebog. ps; DU ER GOD.

Hanne  -  2013-08-12 01:23:02
Bor i udlandet og burger 3 tsk tørgær i denne opskrift, blander det hele i brødmaskinen på dej programmet, så ind i ovnen på 30 grader til hævning i et par timer, kan ikke være nemmere! Forvarmer vand og mælk i microovnen så gæret ikke får et chock, så er man også over hysteriet om det med den varme hane.

luna123  -  2013-08-02 14:36:15
De smager godt, min datter på ti kan lave dem

Apollonia  -  2013-06-18 20:31:08
Super gode! Nemt! :D

  -  2013-04-26 19:42:35
Hvor mange boller for man ud af den opskrift skal lave dem i morgen

doris  -  2013-04-25 21:16:42
Vand fra den varme hane er vist en dårlig ide....Brug i stedet evt en kogekedel.

Jeppe  -  2013-04-13 15:46:05
Opskriften Er God og nem, Godt tip med at Rive noget gulerod og putte i.

freya  -  2013-03-28 14:13:19
de er mega dårlige hvis man laver mange og jeg kender mange andre meget bedrer de bliver hurtigt tører

marina  -  2013-03-22 10:18:04
Det er jo fantastisk nemt og laver di her boller, tak dn glade mor og dattern:)♥♥♥

lenette  -  2013-03-18 17:05:13
det bare nogle super gode boller!

Amatørbageren  -  2013-02-27 13:11:04
Opskriften er let og ligetil, men bollerne bliver små og hårde... Desværre..

Michelle  -  2013-02-15 15:56:17
Super lækre og nemme boller det bliver til en 10'er herfra. Angående det varme vand: vandet er jo ikk vArmt når det er 30 grader det er lunkent Jeg er vokset op i et hjem hvor der altid er blevet brugt lunkent vand i bagværk Og det har hverken min familie eller jeg selv taget skade af. Jeg mener alle kan være rolige Angående vandet og til skeptikere så varm jeres vand i elkedelen

Nanna.  -  2013-01-03 14:25:33
Vil rigtig gerne have nogle lidt luftige boller, jeg skal bage 20, hvor mange æg skal jeg have i? :)

Donna  -  2012-11-06 21:17:08
Det er en dejlig opskrift på boller, den er nem og hurtigt at lave den, jeg giver et 10 for den.

Herfra  -  2012-11-04 15:52:48
De bedste boller i verden, og de er endnu bedre med kanel!!!!!!!!!

  -  2012-11-01 14:09:50
Mumz Så Gode Blev De (:

Kurt  -  2012-10-28 14:33:09
Jeg undrer mig over, at opskriften/fremgangsmåden ikke bliver ændret, når så mange påpeger at det er sundhedsskadeligt at bruge det varme vand direkte fra hanen - OSSE selvom det kun skal være lunken....

Claus  -  2012-10-19 14:38:47
HOLD DA OP!!! de er tosse gode, helt klart de bedste jeg har bagt. :)

Rikke  -  2012-10-17 16:25:42
Det er simpelhen den nemmeste opskrift, og bollerne smager HELT fantastisk!!!!

cecilie  -  2012-10-15 14:26:59
de er så lette at lave=FEDT og så smager de MEGA godt 10<3!!

yasmin fra tyskland  -  2012-10-07 13:22:58
Hvad jeg altid gør er at blande kanel og sukker i en lille skål og efter jeg pensler dem med æg putter jeg det blanede kanel og sukker på bollerne. De bliver endnu bedre!!!!

Anton  -  2012-10-01 12:45:32
Rigtig gode boller! Men jeg ville sige 700 G. Hvedemel! ;)

Paul  -  2012-09-30 15:51:58
De var mega nem at lave, og smager lgodt, thumbs up herfra

Kim  -  2012-09-12 20:50:59
Har lige bagt dem til fruens fødselsdag. Fantastisk resultat, og mig som dårligt nok kan koge et æg

Astrid  -  2012-09-08 12:18:16
Man må ALDRIG bruge vand fra den varme hane, man skal enten koge det og lade det køle af evt. hælde lidt koldt vand i.. Varmt vand i madlavning er sundhedsskadeligt!!!

kurt  -  2012-09-04 18:30:48
efter min mening mindre mel og mere hævetid.. dog hvis man har travlt er de 20 min ok hævetid

Rikke  -  2012-07-09 21:08:51
NØJJJ!!! Hvor er det bare nogle gode og nemme boller!! Det bliver primær opskriften, når man pludselig trænger til en hjemnebagt bolle ;)

janni  -  2012-07-02 10:36:48
hvad olie er bedst at bruge .. eg har prøver med rap og det smagte ikke godt og synes de bliver tunge hvis man bruger smør

Ole, Kolding  -  2012-07-01 10:33:34
Super nem opskrift, bollerne blev kanon gode og smager rigtig godt. Opskriften kan varieres efter ønske og det er et kæmpr plus

Stine  -  2012-06-21 22:26:11
Utrolig lækre, har fået meget ros for dem. Jeg lavede så halvdelen med chokolade - det var også en succes :)

Sabine W  -  2012-06-21 10:10:56
Super lækre boller, og det tager jo ingen tid :-) Jeg tilsatte gulerødder, hørfrø, æg og lidt A38, det blev de absolut ikke ringere af :-) Og man kan godt bruge andet en letmælk, jeg brugte mini mælk til mine ;-)

Mig  -  2012-06-13 18:03:23
Kan man godt bruge andet end letmælk?

Mig  -  2012-06-12 22:13:59
Kan man godt bruge andet end letmælk?

Ulla  -  2012-05-29 13:47:20
Og vil lige tilråde, at lade dejen hæve i skålen tildækket, i ca. 1 time. Derefter former du og sætter dem på pladen, hvorefter de hæver igen i ca. ½ time. Grundig æltning, og lang hævetid gør brød/ boller super-luftige!

ulla  -  2012-05-29 13:35:58
Har selv bagt uden opskrift i mange år - Fik lyst til at prøve en opskrift, og har nu sat denne dej til hævning - Har et par gode råd: Du starter ALTID med de "våde" emner, dvs. mælk/ vand og gær - Derefter de andre "tørre" ingredienser - og til sidst mel. Du behøver ikke veje/ måle melet op, bare put lidt i dejen ad gangen, og når dejen har den rette konsistens (dvs. en smule klistret - ikke så tør, at den slipper fingrene), er den klar til hævning. Så regn aldrig med mål på mel, men tag lidt af gangen, til du synes den er som den skal være. Desuden kan du aldrig regne med antal i en opskrift - Vi har jo alle forskellige opfattelser af størrelser, så gør nu bare som du har lyst til, og nyd ellers det gode resultat :)

Karsten Klok  -  2012-05-26 11:43:26
Uhm - boller, boller, boller!!!! Hvor svært kan det være?

Peter  -  2012-05-22 13:35:38
Debut som "bager". Bollerne blev supergode og konen helt sikkert overrasket :)

Cecilie  -  2012-05-15 17:38:04
Nu er det 4 gang jeg bruger den opskrift som grundopskrift! Den er fantastisk. Dog tilsætter jeg altid et æg, og alt efter om det skal være mad boller, eller dessert boller, så bruger jeg grahamsmel, havergryn, chokolade, kademomme, kanel, vanilie osv. :) Alle elsker dem! Især da jeg tilsatte kanel, kademomme, vanilie og lidt ekstra sukker, så blev de spist som kager.. 10 for dem.

  -  2012-05-10 15:17:00
De nemmeste boller når man er 10 år

Sara  -  2012-04-13 16:03:41
Det er bare de bedste boller! Har flere gange bagt dem, og især på regnvejrsdage er de bare kanongode. Luftige og de smager himmelsk, helt perfekte, stoooooort 10 tal!

den unge mor   -  2012-04-09 15:59:38
Når man sidder her og læser jeres kommentar, får man jo helt lyst til at bage dem!! nu kommer manden også snart hjem fra job, så kunne det da også være dejligt lige at overraske ham bare lidt :-)

Alisa  -  2012-04-01 00:27:12
Nem, hurtig og smager kanon godt! helt klar et 10-tal! :-)

Josefine  -  2012-03-27 11:34:52
Nu vil jeg prøve, men man må ikke tage varmt vand fra hanen, da der kan være nogle tungemetaller i vandrørene som går med i vandet så snart det er varmt. Så kog vand op og tag halvdelen af det varme og halvt koldt :)

Lotte hansen  -  2012-03-23 20:01:56
8 spsk vand ja det synes jeg virker lidt sjovt sådan et mål ikke er i dl. i sær når man ik er en hej i et køkkent. så stod og målte 8spsk op.

Anja  -  2012-03-18 17:37:47
Rigtige go'e boller nemme at lave også smager de godt de er i sær nemme for mig at lave da jeg kun er 12 år så de får 10 point:-)

Malene T  -  2012-03-15 14:01:36
Brugte kærnemælk i stedet for letmælk. 600 g. hvedemel + 200 g. grahamsmel og tilsatte gulerod. Mums!

Nickie  -  2012-03-07 14:03:24
Orv mand.. det er vel nok en suveræn opskrift. Jeg plejer at være et fjols til at bage, men de her boller er altså en succes.. (det siger min mand også). TUSIND TAK fra den lille på 4!!!

Line  -  2012-02-28 18:15:59
Jeg brugte dejen til fastelavnsboller. 19 fastelavnsboller var væk på en aften i selskab med mine forældre og min bror. De var super gode ;-)

  -  2012-02-23 15:04:31
Hvor lang tid skal de dog hæve, maaan?

Nina  -  2012-02-22 16:03:46
Er det muligt at putte ekstra vand i istedet for mælk? :)

Elisabetta  -  2012-02-20 18:34:37
De er bare nemme og de smager fantastisk! Min famile er vild med dem! 10 fra mig.

  -  2012-02-19 11:51:21
Endelig nogen boller som er nemme at lave og som ikke klistrer :)

Ida   -  2012-02-18 14:22:41
Elsker simpelhen denne opskrift . Den er super nem og så smager bollerne jo rigtig godt . Den fortjener et 10 tal

Heidi  -  2012-02-05 23:27:50
SKØNNE NEMME & LUFTIGE BOLLER! MEN JEG FÅR ALTSÅ IKKE 16 STORE BOLLER! JEG FØLGER OPSKRIFTEN SÅ VED IKKE LIGE HVAD DER GÅR GALT - JEG FÅR 10-14 BOLLER AFHÆNGIG AF HVILKEN STØRRELSE JEG LAVER DEM I :) JEG FÅR BESTEMT HELLERE IKKE BRUGT AL MELEN , MEN DE SMAGER JO SKØNT ALLIGEVEL!!

Den seje   -  2012-01-25 15:10:42
Det var nogle rigtige nemme boller at lave, min og min tvillingebror på 12 kunne sagtens lave dem. De smager forresten super godt.:-)

søren  -  2012-01-03 16:32:49
de er geniale, især hvis der er måske 20 % grahamsmel i så er de rigtige gode.- og lige en anelse sundere ;)

maibritt  -  2011-12-16 17:12:14
10 for dem. De er absolut nemme, og meget lækre. Ikke sidste gang jeg bager dem.

sara mai  -  2011-12-10 13:55:08
Hvordan får man bollerne til at blive dejlige bløde og "svampede"? :)

william   -  2011-11-23 15:11:30
de boller er super gode

Salma  -  2011-11-20 13:01:54
skal prøve dem i dag håber at de smager godt for jeg er ikke så god til det med boller:D

luis  -  2011-11-13 11:47:06
gode boller

  -  2011-10-31 20:50:36
Super gode bolle, og de bliver kun bedre hvis der tilføres et æg også.. Med hensyn til det med varmt vand fra vandhanen, så sker der INTET ved at bruge det, da bollerne varmes op i ovnen til over 100 grader og lagt de fleste bakterier osv. dør ved over 100 graders opvarmning ;-)

rose  -  2011-10-16 17:27:57
rigtig gode, vi laver dem til alle fødselsdage men også tit bare for hyggens skyld :) et rigtig godt tip er at putte lidt kanel i dejen. 10 point til dem :)

lene  -  2011-10-14 12:46:38
Jeg er slet ikke god til det her bageri, og har for første gang forsøgt mig med boller.. Men brugte slet slet ikke al melen, er det normalt?? Endvidere var det som om dejen skiltes.. Nogen der ved hvad dette skyldes?? Er spændt på hvordan de bliver. Nu står de til hævning, men er efter 20 min stadig ikke rigtig hævet.. Hmm, bliver vist aldrig bager :P..

Ida  -  2011-10-10 17:00:33
Hvis man skal lave bollerne eftermiddagen før en fødsesldag (dvs. ca. 24 timer før de skal spises), holder de sig så bedst i køleskabet, eller i en kurv med et klæde over? Og kan man overhovedet lave dem så lang tid før?

Camilla  -  2011-09-20 12:51:15
Dejlige nemme at lave mange af. Bagte dem til mine drenges fødselsdag, det var som en leg at bage dem :)

CP  -  2011-09-19 22:05:21
800 g mel er sgu lige i overkanten.....man kan nøjes med 700 g ellers bliver bollerne mega hårde

mogens  -  2011-09-15 16:04:02
de er meget gode og meget nemme at lave og jeg er kun ti

sarah  -  2011-09-13 17:04:16
geniale, og så er de nemme og bliver så fine af at blive lidt penslet. :-)

chris  -  2011-09-11 13:28:23
Dem der ikke kan få 16 boller ud af denne opskrift gør noget forkert. Har lige lavet 16 stk a 70 gram stk. uden problemer :-) Glæder mig til at smage dem når de er færdige :-)

Inge  -  2011-09-06 17:13:55
super gode boller

mig  -  2011-08-27 22:49:10
de er super godt min lillebror er normalt meget kræsen . men han var fuldstændig vilde med dem super duper :)

laila j  -  2011-08-27 19:34:40
rigtig gode boller... og nemme at lave..

Klara  -  2011-08-27 10:09:29
Min datter Katrine som er 11 år, laver altid de her boller om morgen. Dejligt at blive vækket med duften af friskbagte boller.! 10 Helt klart! :))

Kristina  -  2011-08-16 16:57:55
Jeg vil gå i gang med at lave dem med det samme :)

anita  -  2011-08-12 21:18:59
skal til at lave dem, håber de blir' goe' :D

Jessi  -  2011-07-22 12:28:05
super gode boller.. Denne her opskrift skal jeg helt klart bruge igen.. 9 for dem

Lisbeth  -  2011-07-20 17:25:02
Supernemme og luftige boller. Kom evt. chokoladestykker i, hvis de skal bruges til børnefødselsdagen :-)

Charlotte  -  2011-07-19 21:59:56
Super gode boller.. Dejlige, bløde (:

  -  2011-07-15 14:30:44
Nu går jeg på social og sundhedskolen.. Ja det er rigtigt at man ikke må bruge varmt vand til madlavning.. HVIS DET IKKE KOMMER OP OVER 65-70 grader.. Så i denne her sammenhæng sker der overhovedet ingenting... Vid lidt om hvad du skriver, inden du gør det :) - Men rigtige gode boller !! :D

Kaspar  -  2011-06-18 19:58:50
Super god og nem opskrift De bedste boller og specielt med drys af solsikkefrø eller græskarkerner : )

10  -  2011-06-15 14:15:12
Total lækre og magen til pæne boller har jeg ikke bagt længe :) Tilføjede 2 æg som en forslog og det var rigtig fint.

:)  -  2011-05-31 19:35:35
Jeg er ved at lave dem ved 3 gulerodder :) Håber de smager godt!

Nadia  -  2011-05-19 15:08:44
Super gode boller... Vi lod dem hæve 1 time og ja kæresten var så vilde med dem at de næsten slog hans mors boller :o)

pigerne fra før   -  2011-05-03 15:49:02
de er super nemme at bage er allerede snart klar til hævning hi hi. vi har tænkt på at proppe hvid chokolade i, vi håber det smager godt :)

pigerne  -  2011-05-03 15:35:02
Vi er 4 piger som vil prøve at lave bollerne, de ser gode ud :)

tøzzen hj  -  2011-04-16 19:17:22
de skal ha lidt længer ca 15 men mege næmme boller 8 med pil op

Joan  -  2011-04-11 17:49:02
De er virkelig gode, og meget luftig rigtig god opskrift skal nemlig lave den idag til min kæreste :D

Miriam  -  2011-03-22 19:31:01
det er de bedste boller jeg har smagt 10

Mussen  -  2011-03-17 16:43:45
de er blevet fammiliens ynglings boller !

Emma Olesen.  -  2011-03-14 14:17:16
Super lækre boller!! :-D

NichDK  -  2011-02-26 14:27:03
BRUG ALDRIG VAND FRA DEN VARME HANE TIL MADLAVNING! Det er grisefy;) opvarm det i stedet i jeres elkedel, det er billigere og sundere for miljøet...

Marlene  -  2011-02-22 11:26:30
De lyder gode :) Dem må jeg prøve i dag.

Karima  -  2011-02-16 10:45:03
Simon: Hold lidt igen med melet - dejen skal være lidt fugtig og klistret

Ayub  -  2011-02-15 08:40:22
Selv vi mænd kan bage disse lækre og lette boller. Børnene er vilde med dem. Kom 4 revet gulerødder i, pinjekerner og andre gode grove sunde kerner i og kun 3 tsk. sukker.

  -  2011-02-13 09:49:40
Man må ALDRIG tage vand fra den varme hane til madlavning, da der er bakterier i det. Man kan ta vand fra sin termokande, og lade det køle lidt, eller varme KOLDT vand i mikro'en. :) God appetit :)

Christine  -  2011-02-06 13:23:50
Det er nogle meget nemme boller .. men da jeg bagte dem puttede jeg også hakket mandler i .. det blev rigtigt godt ;D

Simon  -  2011-01-23 11:35:51
Jeg tror virkelig jeg gør et eller andet forkert når jeg bager boller.. Hver evig eneste gang blir bollerne tykke og massive, uanset hvor godt jeg følger opskriften... Hva fanden gør jeg galt?!

kasper  -  2011-01-13 16:45:47
de er rigtig gode har lige bagt den nu her til familien kommer på besøg god smag og dejlige fyldige i smagen

Michelle  -  2010-12-26 11:59:22
De der ikke får gode boller ud af denne opskrift, gør det helt sikkert forkert. De er totalt skønne! :D

karen  -  2010-12-17 15:23:25
de smager vildt godt og er vildt nemme.. :-)

  -  2010-12-07 10:43:42
nemme- ja.. men gode - nej desværre ikke :(

Anja  -  2010-12-05 22:39:42
De smager super godt, og så er de rigtig nemme at lave! Jeg tilføjede et æg og nogle græskarkerner, smager også rigtig godt! :) Brugte dog ikke al melen, men tæt på :) God opskrift.

Sigrid og Amalie   -  2010-11-24 16:00:36
De smager mega godt og så er de rigtig lette at lave.. Mums - siger vi bare :-P

The M Master  -  2010-11-22 19:03:08
Ultra nemme og det er nok det bedste jeg har smagt. :)

Emilie  -  2010-11-13 15:47:01
Super gode boller! skiftede dog olien ud med 80 gram smør! mums de fantastiske!:D

Camilla <3  -  2010-11-05 13:50:42
Ej hvor er de bare super gode .. Nemt hvis man har tralvet. TAK !? :D Helt sikkert 10. (:

amanda  -  2010-11-03 16:25:59
super nemme og lave.. og smager godt.

Daniel  -  2010-10-24 15:36:59
Hold da op!!! de lækreste og bedste jeg nogensinde har smagt helt sikkert 1000 fra mig!

Louise  -  2010-09-13 14:45:23
uhm smager bare guf

muhu  -  2010-07-25 13:50:43
super gode skal lave dem fremover

Jonas  -  2010-07-20 16:27:30
Nemt og dejlige boller.. Du får et stort fem tal herfra

Nina  -  2010-07-08 12:33:28
Til alle jer uden en køkkenvægt, så er 800 gram hvedemel ca. 13 dl :)

Rasmus   -  2010-06-28 20:42:28
Neej!!! Man må aldrig bruge vand fra den varme hande vandet indeholder bly som er meget farligt at indtage men i stedet skal man varme koldt vand i en kasserolle, gryde eller elkedel men eller gode boller 2 fra mig

  -  2010-06-27 14:25:11
Super lækre boller, som mor og far elsker :D!

Ikke varmt vand  -  2010-06-13 18:46:15
Man må ikke bruge vand fra den varme hane. Det kan være farligt.

Ulla  -  2010-06-12 22:27:50
Super gode boller, disse boller er usandsynligt gode. Jeg bager dem til og er vild med at prøve mig lidt frem.. tilsæt fx pinjekerner,havregyn, hassennødder eller valnødder, du kan selvfølgelig også bruge gulerød eller rosiner.. Hak bare nødderne og i med dem. Engang havde jeg så travlt de ikke hævede og SUPER godt resultat :-)

Stine 12 år  -  2010-06-09 14:32:43
Dejlig nem opskrift og bollerne smagte skønt.

larsionfire  -  2010-05-29 05:17:53
Til alle jer der har problemer med at få det rette antal boller..lige under overskriften DE NEMMESTE BOLLER,der vælges der hvad antal man vil have...og wupti så bliver der lige regnet ud hvor meget ingrediens der skal til....1 2 3 BAG! btw. haps nam nam de gode ja! også er det jo bare op til hver enkelt`s fantasi hvad der skal i! hej hej

GTK  -  2010-05-25 17:55:42
* 10 herfra :)

GTK  -  2010-05-25 17:55:05
WOW super god opskrift. Jeg har lavet den op til flere gange, og deligt som de smager! Super nem at lave + den smager skøn.. Har prøvet variere til med dem, hvor at jeg har haft puttet chokolade, gulerødder mm. i.. Super god "grund opskrift." ;)

ida  -  2010-05-12 12:40:48
Det er nogle rigtig gode boller, hvis man pludselig får svigermor på besøg, og skal have noget hjemmebag HURTIGT! :) Jeg mener dog, at den nævnte hævetid er for kort. De skal hæve MINDST en time. Tip: Hvis du ønsker lidt mere gods i bollerne eller bare lidt variation, kan du erstatte 200 g. hvedemel med 200 g. grahamsmel. Så bliver de rigtig gode.:)

Dorthe  -  2010-05-02 13:48:57
Super gode boller, de er blevet daglig madpakkegode hos os. Jeg har prøvet at lave dem lidt spændende ved at putte basilikum i, det smager bare rigtig godt.

miig  -  2010-04-24 13:45:58
kan man godt lagde vær med at proppe gær i?. svar hurtigstt som mugeligt;D

Malene   -  2010-04-06 16:05:14
Hej det er nogle gode boller, men hver gang jeg laver dem bliver der kun til 12 boller :D

Kathleen  -  2010-02-24 16:48:55
ADVARSEL!!! Brug aldrig varmt eller lunken vand fra vandhanen det indeholder tungmetaller og bakterier. Varm vandet i en kasserolle i stedet, selvom det tager lidt længere tid, men så slipper man for alle de ubehagelige ting i kroppen

Alexander  -  2010-02-23 12:40:47
Rigtig gode boller! godt luftige og dejlig smag!.. gode til fødselsdags boller!.. HVIS man ønsker at bruge dem som noget mere sødt, så kan man komme nogle mørke chokolade knapper i det er bare godt! ellers rosiner!.. lækkert!.. (:

Tina  -  2010-02-18 20:27:02
Har kun fået ros fra folk, når jeg har bagt disse dejlige boller. Super luftige. De bliver bare perfekte hver gang, så tusind tak

Michela  -  2010-02-13 14:38:42
Rigtige gode boller!!! :) Kernemælk i stedet for letmælk og en tsk vanilie pulver i, man kan også ligge glasur og lidt krymmel, så det bliver en lille godbid til kaffen... Det er ikke sidste gang de er blevet lavet!

Camilla  -  2010-02-10 16:06:51
DE BEDSTE OG ABSOLUT NEMMESTE BOLLER!!! :) Man kan tilføje en masse spændende ting og de smager stadig som en drøm! Mums Mums Mums!!! :D

Malene  -  2010-02-05 15:55:01
Det er en ganske udmærket opskrift. Men ud af dejen kan jeg ikke få 16 boller?:)

carina  -  2010-02-05 12:21:24
SÅ lækre!! og NEMME!! dejligt en lørdag morgen!! et tip: solsikke kerner og gullerod pifter dem lige lidt op! og holder dem friske længere! nam nam! :)

Anne Mette  -  2010-02-04 13:52:27
meget god opskrift. Helt klart 10 herfra

Lene  -  2010-01-30 10:44:10
Super nemme kom lidt majs mel og solsikkekerner i en portion og græskarkerner i en anden og de blev super. Sukker kan udskiftes med honning, mums

Pia  -  2010-01-28 14:36:03
Hvis man nu lader dem hæve hele natten, hvor meget gær skal der så undlades?

Jeanette  -  2010-01-25 09:21:34
Jeg bruger knap så meget mel. Jeg bruger så en dej spartel til at øse dejen op i små enheder på bagepladen. Det giver en spevielt udseende på bollerne, men de bliver mere "fugtige" efter bagning. Kun en forslag fra mig af :0)

Søren  -  2010-01-24 12:52:11
Du må IKKE bruge vand fra den varme hane... Du skal bruge koldt og lade det stå til det bliver lunkent, eller sætte det ned i en skål varmt vand. Eller varme det hurtigt i en elkedel og selv afbryde den mens det er lunkent.

Anna  -  2009-12-18 21:00:50
Super nemme og flotte, de ligner dem på billedet på en prik :) Og smager kanon godt.. kan slet ikke betale sig at lade dem hæve en time og bruge andre opskrifter, dem her bliver sgu ligeså gode.. og de tager 1 time alt inklusiv :D

Asta  -  2009-12-07 19:50:17
HURRA for lækre og nemme boller! Denne opskrift adopterer familien :-)

Lene  -  2009-12-02 13:26:04
De er bare SÅ gode!! Jeg kommer lidt Grovhvede-blanding + sigtemel i, og så lader jeg dejen hæve ½ t før de bliver til boller, og så hæver de igen mens ovnen varmer op - superresultat :o)

Maria <3  -  2009-11-19 16:22:25
Man kan altid lade dem hæve i en time, så blir de bare endnu større og flottere! WUHU! :p

  -  2009-11-02 10:41:21
dårlige klumpede boller

Sannema  -  2009-09-19 17:33:46
Bagte bollerne... De blev super gode... Vi puttede frugtfarve i, hvilket gjorde dem sjove, og er derfor et super gdt alternativ til en børnefødselsdag... de smager som almindelige boller, men farven gør dem sjove... Men uden tvivl nogle rigtig gode boller... ;-)

Trine  -  2009-09-01 19:07:01
Jeg bager dem TIT! De er bare super nemme og gode...

  -  2009-08-31 17:01:18
mums, rigtig gode boller, stort 9 tal herfra:)

Gry  -  2009-08-10 15:15:22
skønne boller!!!Lidt gulerødder i så er de helt perfekte...

Malle  -  2009-05-10 19:24:19
Jeg KAN IKKE bage gærbrød...men takke være denne opskrift kan det nu endelig lade sig gøre.. JUBIII. De blir super lækre og luftige :)

MIG! :D  -  2009-04-07 19:08:30
De er i ovnen nu!! Jeg puttede 2 dl. fuldkornshvedemel i, og 2 dl. solsikkefrø og så hvedemel for resten. Jeg lavede dobbelt potion, så blev der 23 store boller. Efter pensling puttede jeg solsikkefrø oven på. (sukker kan evt. undlades når man bruger det som jeg har skrevet, men jeg tog også sukker i) - De ser bare super gode ud!! Kan helt sikkert bruges til madpakken!

Mie-Pil  -  2009-03-03 10:00:35
Ja de er godt nok fantastiske, har lige bagt dem til morgenmad. De bliver rigtig gode med en god tsk vaniliesukker :-)

Sonny  -  2009-02-26 21:11:22
Super duper gode boller.. Mig og kæresten har snart lavet dem nogle gange og de smager super hver gang.

Anna og Karen  -  2009-02-03 12:36:24
De smager bare så pragtfuldt´!

johanne hansen  -  2009-01-22 08:52:03
rigtig gode boller kom 1 æg i og rev 2 gukkerødder mine gæster måtte have opskriften super 10 tal

Caroline  -  2009-01-08 13:29:24
De bliver også superlækre hvis man undlader sukker og tilføjer græskarkerner. Mmm :)

De 2 duller.  -  2009-01-03 15:24:45
Rigtig gode boller, elsker dem, det er uden tvivl de bedste boller vi nogensinde har smagt, og så er de jo også nemme og lave8D

Suzan  -  2008-12-29 19:04:53
Super gode boller der er nemme at bage - jeg kunne dog ikke bruge 800 g mel, men kom kun op på 500-600 g?!

Marianne  -  2008-11-26 18:52:07
Jeg kom til at bage dem på jobbet. Måtte Måtte bage til alle afdelinger. smiler. jeg kom Creme fraice og 2 æg i for at gøre dem ekstra lækre, Hmm !! Dem kan alle lave uden problemer.

kasper  -  2008-11-24 13:49:19
det er de beste boller jeg har bagt

Charlotte  -  2008-10-19 15:39:11
der står ikke om de skal i en forvarmet ovn?

AGnørmark :)   -  2008-10-15 17:07:40
de er super gode! er enig med alle de andre positive kommentarer.

Frederikke  -  2008-10-07 16:21:33
De ser super flotte ud

  -  2008-09-25 10:33:08
Rigtige gode boller. Prøvede med 1 æg og lidt græsk yoghurt. Super

Diana Nissen  -  2008-09-16 14:01:48
Mums de er gode, men prøv at komme lidt appelsin juice i det giver dem den friskhed det smager rigtig dejligt... Men de var gode som de var.

CMF  -  2008-09-05 14:12:35
SUPER DEJLIGE BOLLER OG JEG SOM IKKE KAN BAGE, MEN DEN HER KUNNE JEG FINDE UD AF.

frelse  -  2008-08-29 13:01:34
de er bare rigtig gode jeg kom noget kardemomme i og det blev de bare bedre af..

Marlene  -  2008-08-10 16:59:07
Super lækre og nemme boller, jeg tilsatte 2 æg og det gjorde dem lette og luftige. Det bliver dem der fremover bliver bagt herhjemme.

Tine  -  2008-07-30 16:50:26
Hold da op det var nemt. Og så smager de oven i købet pragtfuldt.

jannie hansen  -  2008-07-18 14:23:14
wau de er kanon, min mand er total vilde med dem,,har prøvet med rosiner ,chokoladespåner og solsikker .skal bage mange af dem,så jeg ikke skal tænke på det når jeg får barsels besøg ,når jeg har født om ca3 uger. de kan vel godt fryses?? her ikke prøvet endnu da de når at bliv spist inden. helt klart et 10 tal.god sommer til alle.

Janni  -  2008-07-01 15:18:52
Uhmmmm fantastiske boller... Dem kan man vidst ikke lave dårligt. Jeg lavede 2 portioner, hvor jeg kom havregryn, hørfrø, solsikkekerner og lidt grahamsmel i den ene... Begge portioner blev super!

pige på 13;bb  -  2008-06-23 14:13:24
Fantastiske!.. lavede 2 portioner med det samme da vi havde 2 pakker gær som skulle bruges.. i den ene portion knuste jeg nogle stykker pålægschokolade, og i den anden portion proppede jeg rosiner i og 200 g. gramhamsmel+400 g. hvedemel.. de blev super gode, hele familien elsker dem! 10 herfra..

Wester  -  2008-06-22 23:07:23
De er verdensklasse intet mindre. Jeg er familiens sorte får i et køkken, jeg er en stående joke hvad bagning og madlavning angår. Men disse boller har ændret dette, de er så nemme at lave og så super lækre, topklasse :) STORT 10 tal. Det kan anbefales at tilføje 75-100g solsikkekerner, det er et hit hos os, min søn elsker dem.

karoline  -  2008-04-23 13:32:02
de nemmeste og bedste boller jeg har bagt!! klaart 10!

  -  2008-04-18 14:52:07
Mona: tror godt mælken må være kold :-) det ser nu ud som en god og nem opskrift, den må prøves :-)

alice jensen  -  2008-04-10 17:18:09
de er super gode. Det er uden tvivl de bedste og nemmeste boller. de får et 10 tal af mig....

Rikke Baade  -  2008-04-04 14:02:52
Det er simpelthen de bedste boller - har brugt denne opskrift flere gange nu. Den er bare et hit.

Mona  -  2008-03-31 21:35:35
Sikkert et dumt spørgsmål, men jeg er ikke så skrap til at bage: Skal mælken lunes, eller må den gerne være kold????

Rulle  -  2008-03-24 13:04:08
Synes de er lidt for "kompakte" på trods af at jeg fulgte opskriften til punkt og prikke -undtagen jeg tillod mig at tilføje 1 æg...

Anne M.T.  -  2008-02-28 16:03:25
har lige bagt med med chokolade i, rigtig gode :)

Mille  -  2008-02-22 01:58:09
De her boller er virkeligt hurtigt og nemme, geniale hvis jeg selv skal sige det. Og jeg bruger forresten kold vand, de bliver stadig rigtigt gode.

Marta  -  2008-02-21 15:27:56
Kanon god opskrift, også 10 herfra

Stinne C.  -  2007-12-27 11:46:09
Rigtig gode og nemme boller. Jeg tilsætter dog lidt ekstra salt og sukker, og så lader jeg såvel dejen som bollerne hæve længere tid, så synes jeg de bliver bedre.

Michelle  -  2007-12-09 19:03:59
SLAP DOG AF!!!! jeg er ikke blevet syg af, at bage og spise(selvfølgelig) de boller endnu, og det er efterhånden længe siden jeg fandt opskriften på denne side. De er super nemme og lækre. So, I don't give a shit!

Anni  -  2007-11-29 15:50:32
Man bruger ALDRIG vand fra den varme hane til madlavning, Det er sundhedsskadeligt

...  -  2007-11-23 14:10:17
Det er helt klart de nemmeste!

Elena  -  2007-10-22 16:30:37
Jeg tilføjede blandingen med en spsk honning og 2 stykker pålækschokolade og de smager SUPER godt.. ;p

rikke  -  2007-09-04 20:35:28
gode boller. 2 æg og lidt A38 er godt at putte i. De blir luftige og svampet:-) ca. 16 store boller giver portionen

Mette  -  2007-09-03 09:56:26
Hvor mange boller kommer der ud af opskriften??

mie &M ARIANNE  -  2007-08-25 10:41:56
NEMME AT LAVE GODT GODT

Camilla  -  2007-08-13 23:57:26
Mums er der mere at sige

Kat  -  2007-05-31 14:09:57
De er FAB! Super nemme og super lækre. Thats all

bettemusen  -  2007-05-21 17:03:51
Rigtig gode! Jeg puttede rosiner i, og det blev de endnu bedre af. mmh!

CharlieB  -  2007-05-03 11:06:52
de nemmeste boller nogensinde. klart 10. brugt 400g mel og 200g øko groftmalet mel. Super lækkert.

Pernille  -  2007-04-05 13:29:39
Hold da op, de er selv til at håndtere for en distræt ungpige, så er det ingen sag at vække kæresten med hjemmebag...skønt! 10 herfra:)

Gitte  -  2007-03-16 12:44:37
jeg kom ca 200 g havregryn i og mel efter behov og de blev rigtig gode

j-andersen  -  2007-02-22 12:35:21
Nogen som evt. har prøvet sid ad med havregryn for at gøre bollerne mere grove? Hvis, vil jeg gerne have forholdende i forholdt til hvor meget mel og evt. vand der så skal bruges i opskriften....

Isabel  -  2007-02-18 01:40:25
Dejlige nemme boller